چرا باید زباله ها را تفکیک کنیم

تفکیک زباله یا هر چیزی است که توسط فعالیت های انسانی یا حیوانی تولید شود و دیگر برای ما مفید نباشد. برای راحتی خود ما همه در سطل آشغال ریخته می شوند. غافل از اینکه برخی از این مواد که ما آنها را زباله می نامیم مانند ظروف پلاستیکی و کیسه ها اگر در سطل آشغال قرار بگیرند. صدمات جبران ناپذیری به محیط زیست و اقتصاد جامعه وارد می کنند. اگر آنها را جدا کنیم ، با بازیافت آنها به محیط زیست کمک زیادی می کند.

جداسازی زباله و جداسازی آنها فرایندی است که در آن زباله ها به عناصر مختلف تفکیک می شوند. تفکیک یا تفکیک زباله ممکن است به صورت دستی در خانه ها یا در طرح های جمع آوری کنار خیابان انجام شود ، یا ممکن است به طور خودکار در تأسیسات بازیافت مواد یا تأسیسات بیولوژیکی یا مراکز بازیافت زباله انجام شود. در خانه انجام شود.

چرا زباله ها را از هم جدا می کنند

چرا زباله ها را از هم جدا می کنند تفکیک زباله یکی از مهمترین موضوعات جامعه امروزی با علم و فناوری پیشرفته است. در همه دنیا این واقعیت مهم را دنبال می کنند. اما متأسفانه در کشور ما کمتر به اهمیت تفکیک زباله توجه شده است. بنابراین فرهنگ سازی در این زمینه باید تا حدی انجام شود که همه مردم به آن عمل کنند. همه می دانند که جداسازی زباله ها هر روز باعث صرفه جویی زیادی در منابع طبیعی می شود. به این معنی که به جای استفاده از مواد اولیه ، از مواد بازیافتی برای تولید محصولات جدید استفاده می شود.

جهت استعلام قیمت ضایعات آهن دسته دوم با بنگاه ضایعات حسین پور تماس حاصل فرمایید.

تفکیک زباله یا جدا سازی زباله ها یک فرآیند ساده است که باید از مبدا یا خانه ها آغاز شود. باید در نظر داشت که تفکیک برای ما دردسر اضافی و مورد پسند دیگران نیست. تفکیک زباله ابتدا بیشترین تأثیر را بر روی افراد و سلامت جامعه دارد. همچنین باعث صرفه زباله ها و زباله های تولید شده در مناطق صنعتی ، شرکت ها و همچنین مناطق شهری باعث آسیب های اقتصادی و اقتصادی زیادی به جامعه می شود. تفکیک زباله جداسازی زباله های مرطوب و خشک ، پلاستیک و شیشه است که به عملیات بازیافت کمک می کند و باعث کاهش هزینه ها و تلفات مرحله بازیافت می شود. در نتیجه ، در صورت جداسازی و دفع زباله قبل از انباشته شدن ، عملیات بازیافت موفقیت آمیزتر خواهد بود.

جویی در مصرف انرژی برای فرزندان ما و جلوگیری از آلودگی می شود. محیط نقش مهمی دارد. برای جداسازی زباله ، عناصر مختلف زباله را باید طبق دستورالعمل های موجود شناسایی و تفکیک کرد.

تفکیک زباله کلاس دوم

تفکیک زباله کلاس دوم ، به عموماً به عنوان زباله های خشک یا غیر آلی شناخته می‌شوند. این نوع زباله ها عمدتاً شامل موادی هستند که قابلیت بازیافت و یا فرآوری دارند. به طور کلی، زباله های کلاس دوم شامل موادی مانند کاغذ، کارتن، شیشه، پلاستیک، فلزات و آلومینیوم، لاستیک و مواد بازیافتی دیگر می‌شوند.

در فرآیند جداسازی و تفکیک زباله ها کلاس دوم، از متدها و تجهیزات مختلفی استفاده می‌شود. این فرآیند به تفکیک مواد قابل بازیافت از سایر زباله ها و جمع‌آوری آنها برای بازیافت یا فرآوری بیشتر ادامه می‌دهد. مزایای تفکیک زباله های کلاس دوم عبارتند از:

  1. افزایش بازیافت: تفکیک زباله های کلاس دوم امکان بازیافت و استفاده مجدد از مواد قابل بازیافت مانند کاغذ، شیشه، پلاستیک و فلزات را بهبود می‌بخشد. این کار به حداقل رساندن نیاز به منابع طبیعی برای تولید مواد اولیه کمک می‌کند و میزان زباله هایی که به محل‌های دفن زباله ارسال می‌شوند را کاهش می‌دهد.
  2. کاهش آلودگی زیست محیطی: تفکیک زباله های کلاس دوم می‌تواند در کاهش آلودگی زیست محیطی که به دلیل هدر رفتن مواد قابل بازیافت در زباله ها ایجاد می‌شود، موثر باشد. این کار به جلوگیری از آلودگی هوا، آب و خاک کمک می‌کند و به حفظ محیط زیست کمک میکند.

هدف از تفکیک زباله چیست

هدف از تفکیک زباله چیست ؟

زباله ها و زباله های تولید شده در مناطق صنعتی ، شرکت ها و همچنین مناطق شهری باعث آسیب های اقتصادی و اقتصادی زیادی به جامعه می شود. تفکیک زباله جداسازی زباله های مرطوب و خشک ، پلاستیک و شیشه است که به عملیات بازیافت کمک می کند. باعث کاهش هزینه ها و تلفات مرحله بازیافت می شود. در نتیجه ، در صورت جداسازی و دفع زباله قبل از انباشته شدن ، عملیات بازیافت موفقیت آمیزتر خواهد بود.

بنگاه خرید ضایعاتی حسین پور در زمینه خریدار ضایعات در تهران در خدمت شما تهرانی های عزیز میباشد.

اهمیت تفکیک زباله ها

زباله های بازیافتی باعث صرفه جویی در منابع طبیعی می شوند زیرا از مواد بازیافتی به جای مواد اولیه برای تولید محصول استفاده می شود.

جدا کردن زباله‌ها نیز باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. اگرچه برای بازیافت محصولات به انرژی نیاز است ، اما میزان مصرف در مقایسه با تولید مثل محصولات بسیار کمتر است.

فضای کمتری برای دفن زباله از دیگر مزایای تفکیک و بازیافت زباله است. همانطور که می دانیم زباله های ساخته شده توسط انسان در زیر خاک مدفون می شوند. در حالی که اگر زباله ها به درستی از هم جدا شوند. این فضا کمتر در دل زمین اشغال می شود.

هدف از تفکیک زباله چیست

تفکیک زباله از مبدا چیست ؟

جدا کردن زباله‌ها از مبدا، به معنای جدا کردن زباله‌ها از منابع اصلی یا نقاط تولید آنها است. این روش یکی از بهترین راهکارها برای طبقه‌بندی زباله‌ها و جداسازی آنها از یکدیگر به منظور حفظ محیط زیست است.

عملیات تفکیک زباله از مبدا در خانه‌ها، ادارات و فروشگاه‌ها انجام می‌شود. در این روش، از زمان تولید زباله‌ها، آنها به صورت مرتب و سیستماتیک دسته‌بندی می‌شوند. این فرایند باعث می‌شود که پسماندها به راحتی و بدون ریسک آلودگی خاک‌ها، به مراکز بازیافت مناسب تحویل داده شوند و فرآیند بازیافت آنها آغاز شود.

با اجرای تفکیک زباله از مبدا، مزایای زیادی برای محیط زیست وجود دارد. از جمله می‌توان به کاهش آلودگی، حفظ منابع طبیعی، کاهش مصرف انرژی و حفظ فضای زمین اشاره کرد. علاوه بر این، با افزایش آگاهی عمومی درباره اهمیت تفکیک زباله از مبدا، می‌توان افراد را به شیوه‌های بهتری از مدیریت زباله ترغیب کرد و همچنین صنایع بازیافت را تشویق به توسعه و بهبود فرآیندهای خود کرد.

در نتیجه، تفکیک زباله از مبدا به عنوان یک روش موثر و کارآمد، به عنوان یکی از اصلی‌ترین راهکارها در جهت حفاظت از محیط زیست و بهبود مدیریت زباله‌ها مطرح می‌شود.

روش‌های ساده تفکیک زباله در خانه

جدا کردن زباله‌ها در خانه، یکی از روش‌های ساده و کارآمد برای حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از آلودگی خاک و آب است. این فرایند، با صرف زمان کمی در منازل، محیط کاری، ادارات و سایر مکان‌ها قابل انجام است. بهترین راهکار همچنان کاهش تولید زباله است.

یکی از موارد مهم در تفکیک زباله، کاهش استفاده از کیسه‌های پلاستیکی است. محصولات پلاستیکی باعث آسیب جدی به محیط زیست می‌شوند، بنابراین سعی کنید استفاده از آنها را به حداقل برسانید.

با انجام تفکیک زباله‌های خشک و تر، نیاز به هزینه انرژی برای جداسازی و بازیافت پسماندها و مواد زاید نخواهید داشت. به ویژه زباله‌های شیشه، نایلونی و کاغذی که تاثیرات مخرب بیشتری بر محیط زیست دارند.

تفکیک زبالهدر صورتی که حجم زباله خشک شما از یک تن بیشتر است، در ادارات، مراکز تجاری و مجتمع‌های مسکونی می‌توانید با تماس با شماره ۱۳۷، از خودروهای ویژه برای جمع آوری این زباله‌ها استفاده کنید.

برای تفکیک زباله در منزل، از دو سطل زباله یا کیسه زباله استفاده کنید. یکی را برای جمع آوری زباله‌های خشک مانند شیشه، کاغذ، فلزات و غیره استفاده کنید و دیگری را برای جمع آوری زباله‌های تر مانند باقیمانده غذاها، میوه‌ها و سبزیجات. هر کدام را در سطل مخصوص خود قرار دهید.

زباله‌های جمع آوری شده پس از بازیافت، به کود یا کمپوست تبدیل می‌شوند. در صورت داشتن زباله‌های خطرناک مانند زباله‌های بیمارستانی یا باتری، آنها را در سطل یا کیسه جداگانه قرار داده و با رعایت اصول ایمنی و استانداردهای کافی، به منظور بازیافت و دفع صحیح آنها اقدام کنید. در غیر این صورت، تاثیرات مخرب بر محیط زیست خواهد داشت.

بازیافت چیست ؟

بازیافت فرآیندی است که در آن از مواد یا محصولاتی که قبلاً استفاده شده است. برای تولید یا بازسازی همان محصول یا سایر کالاهای قابل استفاده استفاده می شود. به عنوان مثال ، ما می توانیم کاغذی را نام ببریم که می توان از آن کاغذ جدیدی از کاغذهای باطله تولید کرد. مواد قابل بازیافت زیادی وجود دارد. از جمله سخت افزار ، پلاستیک ، شیشه ، کاغذ ، مقوا ، برخی مواد شیمیایی و مواد زائد مرطوب که به کمپوست تبدیل می شوند.

ناحیه دیدگاه ها غیرفعال است