ضایعات الکتریکی

ضایعات الکترونیکی بار جدید جوامع پیشرفته و فناوری است. با پیشرفت سریع تکنولوژی و سرعت بالایی که با استفاده از فناوری های جدید جایگزین اشکال قدیمی می شود ، منابع ضایعات الکترونیکی اضافه می شوند. در مورد الکترونیکی که همین چند ماه پیش خریداری کرده اید چطور؟ بسیاری از ما ممکن است آنها را به شکلی غیرقابل تصور در سطل های زباله کاغذی خود دور بریزیم. فکر نمی کنیم از آنجا که بسیاری از این وسایل الکتریکی و مواد قابل تجزیه بیولوژیکی نیستند ، ممکن است هنگام دفع مواد دیگر ، آنها دفع شوند. سموم زباله های خانگی را آزاد کرده و محیط را آلوده می کند. .

از این رو ، طبقه بندی جداگانه ای از پسماندها که به عنوان پسماندهای الکترونیکی شناخته می شود ، پدید آمده است. زباله های الکترونیکی متشکل از تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی دور انداخته شده است که به پایان دوره یا عمر خود رسیده و دیگر به هدف مورد نظر خود عمل نمی کند.

منابع ضایعات الکترونیکی

منابع ضایعات الکترونیکی می توانند زیاد باشند. دستگاه های الکترونیکی که به صورت شخصی و خانگی مورد استفاده قرار می گیرند متداول ترین منابع زباله الکترونیکی هستند. اینگونه دستگاه ها معمولاً رایانه های شخصی ، دستگاه های پخش DVD ، لپ تاپ ، تلویزیون ، تلفن های همراه ضایعات ، دستگاه های پخش mp3 و موارد دیگر هستند. بسیاری از مردم تصور می کنند که زباله های الکترونیکی فقط از محصولات IT ساخته شده است ، اما لوازم خانگی و سایر وسایل از وسایل دیگری مانند ماشین لباسشویی ، جاروبرقی ، توستر ، خشک کن ، یخچال ، اتو ، تهویه مطبوع ساخته شده است.

وسایل روشنایی و وسایل روشنایی مانند لامپهای سدیم ، لامپهای فلورسنت ، ماشین های خیاطی ، تجهیزات نظارتی ، ماشین های چمن زن ، دستگاه های حافظه سکه و حتی محصولات الکترونیکی اسباب بازی مانند مجموعه قطارها نیز ضایعات الکترونیکی هستند. این موارد به طور گسترده ای به عنوان وسایل الکترونیکی یا زباله های الکتریکی و الکترونیکی طبقه بندی می شوند.

ضایعات الکترونیکی را چه کنیم

ضایعات الکترونیکی را چه کنیم؟

روشهای بازیافت ضایعات الکترونیکی برای چنین مواردی بسیار مهم است زیرا این دستگاهها معمولاً از مواد سمی تشکیل شده اند. این مواد در صورت دفع نامناسب منجر به آلودگی محیط زیست می شوند. به عنوان مثال ، لوله های پرتوی کاتد ، که از لوازم الکتریکی رایج هستند ، از مواد سرطان زا مانند فسفر ، باریم ، سرب و سایر فلزات ساخته شده اند که سمی هستند ، باعث آلودگی محیط زیست و در نهایت برای سلامتی انسان مضر هستند.

اگر به منابع ضایعات الکترونیکی دقت کنید ، مواد شیمیایی ضد شعله موجود در کابل ها ، صفحه مدارها و پوشش های پلاستیکی برای سلامتی خطرناک است. در حالی که سوئیچ ها و صفحه نمایش های تخت حاوی جیوه ، کادمیوم و لوله های اشعه کاتد در تلویزیون ها حاوی سرب ، باریم و حتی آرسنیک هستند که برای محیط زیست کشنده و سمی هستند.

بنابراین منابع زیادی از ضایعات الکترونیکی وجود دارد و هر منبع خاصیت سمی خاص خود را دارد که در صورت عدم بازیافت صحیح می تواند محیط زیست و سلامت انسان را به خطر بیندازد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها